Menu Premium

UPDATE: Rockstar Games teaset Red Dead Redemption 2

Mark Hoogland 17/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE:

Zojuist verscheen een tweede afbeelding op de website en Twitter van Rockstar Games. In dit plaatje zien we de silhouetten van zeven figuren in western-tenue, wat de nabije aankondiging van een nieuwe Red Dead-game vrijwel zeker maakt. Check de tweet hieronder:

 


 

Origineel bericht:

Jawel, de kogel lijkt dan eindelijk door de kerk! Na inmiddels jarenlange geruchten, speculatie en zelfs nepnieuws komt Rockstar Games op deze zonnige zondag met onderstaande tweet. Deze duidt naar alle waarschijnlijkheid op de aanstaande aankondiging van Red Dead Redemption 2. Het rooie plaatje dook tegelijkertijd ook op op andere social media, dus we mogen iets belangrijks verwachten!

Als we het hier bij het goede eind hebben we het over de derde titel in de westernreeks van Rockstar Games. Startschot in 2004 was Red Dead Revolver, een game die eigenlijk door Capcom zou worden uitgegeven tot Rockstar ontwikkelaar Angel Studios overnam en de rechten kocht.

Hoewel Red Dead Revolver redelijk werd ontvangen, kwam de echte klapper pas in mei 2010 met de release van de sequel Red Dead Redemption. Deze instant classic werd unaniem geprezen en won de ene prijs na de andere. Nu, zes jaar later, kunnen we ons waarschijnlijk eindelijk klaar gaan maken voor een sequel!

Voor nu moeten we het echter met de mysterieuze rooie tweet doen en is het verder nog even afwachten. We kunnen ons niet voorstellen dat jij níet al enthousiast wordt van deze bom die Rockstar Games op deze zondag even dropt. Laat ons dus vooral in de comments weten hoe psyched jij bent en wat jij verwacht van een mogelijke Red Dead Redemption 2.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch