Menu Premium

Rockstar Games kondigt Red Dead Redemption 2 aan

Mark Hoogland 18/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hell yeah, het hoge woord is eruit: na twee dagen van rode plaatjes kondigt Rockstar Games vandaag dan officieel Red Dead Redemption 2 aan. De game zal in het najaar van 2017 verschijnen, de allereerste trailer staat voor overmorgen, donderdag 20 oktober, op het programma.

Red Dead Redemption 2 wordt volgens Rockstar Games “an epic tale of life in America’s unforgiving heartland, the game’s vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.” Na het enorme succes van GTA Online kunnen we waarschijnlijk dus ook een grootschalige online-belevenis in de western-setting van Red Dead Redemption 2 verwachten.

Red Dead Redemption 2 zal op een later te onthullen datum in 2017 verschijnen voor de Xbox One en PlayStation 4. Aanstaande donderdag, om 17:00 onze tijd, zal Rockstar Games de trailer online knallen, zowel op hun website, YouTube als Twitch-kanaal.

Is Red Dead Redemption één van jouw favoriete games en ben je door het dolle heen van deze aankondiging? Laat het weten in de comments en hou vooral ook onze site in de gaten!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch