Menu Premium

Rocket League inclusief DLC op 17 februari naar Xbox One

Karim Shehata 10/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens The Game Awards 2015 werd aangekondigd dat Rocket League in februari 2016 naar de Xbox One zou komen. Nu het daadwerkelijk februari is, kriebelt het ongetwijfeld bij Xbox One-bezitters. Microsoft en Psyonix hebben zojuist bekendgemaakt wanneer het kriebelen z’n hoogtepunt mag gaan bereiken, want op 17 februari komt Rocket League naar de Xbox One!

Vorige week meldde Psyonix al dat het de verwachting was dat de voetbal-racegame midden februari zou verschijnen op Microsoft’s platform. Deze verwachting is nu ingelost en neemt ook een leuke verrassing met zich mee voor Xbox One-spelers. Alle eerder uitgebrachte DLC voor Rocket League op de PlayStation 4 en PC zit namelijk meteen inbegrepen bij de Xbox-versie van de game. Zo kun je dus meteen aan de slag met Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars en Chaos Run, welke allemaal nieuwe auto’s en customization-opties met zich meebrengen. Tot slot krijgen toekomstige Rocket League-spelers op de Xbox One ook de beschikking over The Armadillo uit Gears of War en de HogSticker, welke gebaseerd is op de Warthog uit Halo, naast een rocket trail die je waarschijnlijk zal herkennen uit Sunset Overdrive.

Verder kun je in de Xbox-versie van Rocket League alle content en opties verwachten die de PlayStation 4- en PC-edities van de game al bevatten. Samen met ontwikkelpartner Panic Button is daarnaast gezorgd dat Rocket League op Microsoft’s platform een goede performance weet neer te zetten, alhoewel duidelijkheid over frame rate en resolutie niet bekend is gemaakt door één van de betrokken partijen.

Bron: Xbox

Rocket League inclusief DLC op 17 februari naar Xbox One

Rocket League inclusief DLC op 17 februari naar Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch