Menu Premium

Rock Band 3 krijgt nieuwe DLC

Karen Koch 12/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is stil in de wereld van muziekgames. Niet alleen is er al een tijdje geen Guitar of Band Hero meer uitgekomen, ook de DLC stroomt niet meer zo rijkelijk als voorheen. Nu vallen er toch eindelijk wat druppels regen in de woestijn die muziekgames heet, want Rock Band 3 krijgt nieuwe DLC.

Wat, Rock Band 3? Ligt alles wat daarmee te maken heeft niet al een spreekwoordelijke eeuw stil? Jawel, want de laatste DLC voor deze game kwam maar liefst 21 maanden geleden uit. Toendertijd werd ook gezegd dat het de laatste DLC ooit voor Rock Band 3 zou zijn. Dat blijkt nu dus niet waar te zijn. Er worden met deze nieuwe DLC de volgende drie nummers toegevoegd aan de tracklist:

  • Arctic Monkeys – R U Mine?
  • Avenged Sevenfold – Shepherd Of Fire
  • Foo Fighters – Something From Nothing

Zit hier iets speciaals achter, of wilde Harmonix gewoon de mensen die nog altijd trouw Rock Band 3 spelen iets extra’s geven? We zullen het binnenkort zien, want deze DLC is vanaf 21 januari te krijgen voor Rock Band 3 op de PlayStation 3. Mensen die de Xbox 360-versie van de game hebben kunnen zich vanaf 13 januari al helemaal stukspelen op deze nieuwe nummers.

Bron: Harmonix

Rock Band 3 krijgt nieuwe DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch