Menu Premium

Rock Band 3 achievement wordt onhaalbaar door een verlopen licentie

Gamekings Redactie 05/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is nu ongeveer twee en een half jaar geleden dat Rock Band 3 uitkwam. De rhythm-game van Harmonix en Backbone Entertainment leunt natuurlijk compleet op licenties van muziektracks, omdat het doel is om deze zo succesvol mogelijk na te spelen. Als je dit goed doet kun je achievements winnen, maar er is een klein probleempje. Een Rock Band 3 achievement wordt onhaalbaar door een verlopen licentie, wat betekent dat je de game binnenkort niet 100 procent kunt uitspelen.

Wanneer je een rhythm-game speelt, is het natuurlijk het allertofst om bekende nummers na te spelen. Zo ook in Rock Band 3, die in oktober 2010 verscheen. Nu ongeveer twee en een half jaar later zijn er nog veel mensen die het spelen, maar zal vast nog niet iedereen de game 100 procent uitgespeeld hebben. Vanaf 30 juni zal dat ook niet mogelijk zijn doordat er een licentie vervalt van een nummer dat je nodig hebt om een van de achievements te halen.

Het gaat om de track ‘Promised Land’ van Vesuvius die al in 2008 voor nada beschikbaar gemaakt werd om te spelen in de Rock Band games. In de achievement ‘Live Free or Die’ van Rock Band 3, exclusief op Xbox Live, is het de bedoeling om deze track met nog vier andere tracks onder handen genomen te hebben. Als je de track dus niet in je bezit hebt is het na 30 juni onmogelijk om deze achievement te halen.

Het is gelukkig nog geen 30 juni, dus mocht je een achievement-hunter zijn én Rock Band 3 spelen is het nog mogelijk om de track aan je Xbox Live account te koppelen. Het nummer zal beschikbaar blijven wanneer je het in je bezit hebt. Tevens geldt hetzelfde voor de Playstation 3 variant, maar daar is geen trophy van afhankelijk.

Rock Band 3 achievement wordt onhaalbaar door een verlopen licentie

Rock Band 3 achievement wordt onhaalbaar door een verlopen licentie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch