Menu Premium

Rise of the Tomb Raider-regisseur vertrekt naar Infinity Ward

Karim Shehata 18/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind vorig jaar verscheen Rise of the Tomb Raider op de Xbox One en Xbox 360. De game kreeg goede kritieken te verwerken en werd een succes op met name de Xbox One. Nu regisseur Brian Horton goed werk heeft afgeleverd, gaat hij proberen dit ergens anders ook te bewerkstelligen. Hij gaat namelijk naar Infinity Ward, om daar naar alle waarschijnlijkheid te werken aan de Call of Duty-titel die dit jaar uit moet komen.

Brian Horton heeft al een aardige staat van dienst opgebouwd, waarin hij mee heeft geholpen aan de ontwikkeling van games als Toy Story 3, FEAR 3 en Silent Hill Homecoming bij verschillende studio’s. Ook werkte hij als art director aan de Tomb Raider reboot uit 2013, waardoor hij dus al een tijdje bij Crystal Dynamics werkte. Hij neemt dan ook emotioneel afscheid van de studio: “Het is een grote eer geweest om deel uit te maken van de Tomb Raider-franchise en het team bij Crystal Dynamics”, aldus Norton.

Een update op het LinkedIn-profiel van Brian Horton onthult vervolgens dat hij aan de slag is gegaan bij Infinity Ward, om daar bij een onaangekondigd project van het Call of Duty art-team leiding te geven. Zoals gezegd is het een onaangekondigd project, waardoor we nog niet weten wat de Call of Duty van 2016 precies gaat inhouden.

Bron: Develop

Rise of the Tomb Raider-regisseur vertrekt naar Infinity Ward

Rise of the Tomb Raider-regisseur vertrekt naar Infinity Ward

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch