Menu Premium
Loading...

Respawn kondigt de IMC Rising DLC aan voor Titanfall

Jeroen Wiersma 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

“Titanfall is snel de bestverkopende game op de Xbox One geworden”, aldus Abbie Heppe, community manager bij Titanfall. Zij stond vanochtend bij EA op het podium voor de snelle shooter, want Respawn kondigt de IMC Rising DLC aan voor Titanfall.

Titanfall onderscheidde zich vooral door middel van de razendsnelle acties en de mechs, en werd geprezen om zijn balans online. Respawn blijft met de IMC Rising DLC zijn fans voorzien van nieuwe content voor de nieuwe shooter die zo goed is ontvangen. Dit is namelijk al de derde, maar ook laatste DLC voor deze game die in maart van dit jaar uitkwam. Eerder kwamen de DLC-pakketten Expedition en Frontier’s Edge al uit met elk drie nieuwe maps. In de herfst kunnen we met deze nieuwe DLC aan de slag en zal de gewelddadige chaos ook losbarsten in de drie nieuwe multiplayer maps die deze online binnen te halen content, IMC Rising, te bieden heeft.

Dat dit de laatste DLC is voor Titanfall is misschien jammer voor de liefhebber, maar aan de andere kant: een deel twee is met dit succes toch bijna niet aan te ontkomen. De IMC Rising DLC verschijnt hoogstwaarschijnlijk een maand na de release op de Xbox One en PC, op de Xbox 360. Dit is in ieder geval hoe het in z’n werk ging met de vorige DLC’s van Titanfall.

Respawn kondigt de IMC Rising DLC aan voor Titanfall

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch