Menu Premium
Loading...

Resident Evil 7 krijgt een TGS trailer en een demo update

Tim Koelen 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mensen met een zwak hart zijn gewaarschuwd! Resident Evil 7 krijgt een TGS trailer en die kan je hierboven bekijken. In de trailer worden we voorgesteld aan de familie Baker uit Dulvy, Louisiana. Het tafereel doet een beetje denken aan de aardappeleters, alleen in een iets andere sfeer dan die we kennen uit het schilderij van Van Gogh.

De demo die exclusief op de PlayStation 4 te spelen is, genaamd Beginning Hour, zal naast deze trailer ook een update ontvangen waarin we nog meer kunnen ontdekken in het verlaten landhuis. Om de originele demo te kunnen spelen was een PlayStation Plus-abonnement nodig, maar met de komst van de nieuwe update kan je de demo ook zonder PlayStation Plus binnen hengelen.

Bij de komst van de originele demo Beginning Hour zouden geen characters of content voorkomen in het eindresultaat van Resident Evil 7. Het is niet duidelijk of dit nog steeds het geval is nu de demo extra content heeft gekregen.

Resident Evil 7 zal 4K en HDR ondersteunen op de PlayStation 4 Pro, waar we je in dit artikel al eerder over hebben verteld. Daarnaast kan je de game ook spelen met de PlayStation VR. De game verschijnt ook op Xbox One en PC, en wel op 24 januari 2017.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch