Menu Premium

Renault Spark en Rolls-Royce Wraith maken hun debuut in Forza 5

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het racen in Forza Motorsport 5 behoort tot een hoog niveau, maar helaas ontbreken er nog een paar auto’s die het rijtje helemaal afmaken. De Renault Spark en Rolls-Royce Wraith maken hun debuut in Forza 5 en daarmee wordt het lijstje met exclusieve auto’s alleen maar groter.

De Rolls-Royce Wraith is een van de krachtigste auto’s ooit gemaakt door deze Britse fabrikant. Al sinds het begin der tijden gooit Rolls-Royce zeer hoge ogen met hun auto’s. Wat ergens rond het jaar 1900 begon als een serie auto’s met maar liefst 10 paardenkracht, is nu uitgegroeid tot een merk waarbij het water letterlijk uit je mond loopt zodra je een van deze beestjes rond ziet rijden. Rolls-Royce is erg zuinig op hun merk en maar weinig bedrijven krijgen de licentie om hun auto’s na te bouwen. De makers van Forza is het nu gelukt en hebben de Wraith tot in detail na weten te bouwen. Daarvoor alleen maar hulde!

Daarnaast zijn er nog een aantal andere auto’s die worden toegevoegd. Zo zal ook de Renault Spark, beter bekend als ‘de’ Formule 1 auto, en de Ford Mustang 2015 een rol vertonen. Al deze wagens en nog een een paar andere zullen helemaal voor nop te verkrijgen zijn. Trek de gashendel dus alvast maar open, want als dit geen racen wordt, dan weet ik het ook niet meer.

Renault Spark en Rolls-Royce Wraith maken hun debuut in Forza 5

Renault Spark en Rolls-Royce Wraith maken hun debuut in Forza 5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch