Menu Premium
Loading...

Remember Me Launch Trailer

Gamekings Redactie 04/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt vandaag al de review kunnen zien hier op gamekings.tv, en zoals het hoort verschijnt er ook nog een launch trailer. Dit is om de laatste paar twijfelaars over de lijn te trekken op de dag dat de game in de schappen komt te liggen. Nou hebben de mensen die uit hebben gekeken naar Remember Me niets te klagen gehad over het aantal video’s dat te zien was in de aanloop naar de release. DONTNOD Entertainment heeft namelijk gestrooid met footage van de game. Toch vertelt deze launch trailer wat meer over het verhaal. Ben je benieuwd naar dit verhaal? Check dan de Remember Me Launch Trailer.

Het klinkt niet eens zo gek dat we in 2084 over technologie beschikken die onze herinneringen en ervaringen kunnen opslaan. Maar elke actie heeft een tegenreactie. Hoe handig het ook zou kunnen zijn dat je alles kunt delen en kunt herbeleven, het risico van misbruik brengt de nodige risico’s met zich mee. Tegenwoordig is hacken iets wat steeds vaker terug komt. Als je geheugen gehackt zou worden, dan is er beschikking over al je kennis en liggen al je geheimen open en bloot.

Aan de andere kant kan je geheugen ook verwijderd worden. Dat is iets wat Nilin, de protagonist, ervaart. De eens zo bijzondere memory hunter zit zonder geheugen en wil dat terug. Het is aan jou om er achter te komen wat de reden was om je geheugen leeg te maken en wraak te nemen. De grote vraag is wie nu de bad-guy is. Ben jij over de schreef gegaan en was je geheugen legen een goede manier om je van je destructieve pad te halen of weerhield jij ze juist van hun slechte acties? Wat verwacht jij van de game? Wat Boris en Skate vinden kun je in de review zien, maar toch mag je de Remember Me Launch Trailer niet missen.

Remember Me Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch