Menu Premium

Remedy komt donderdag met meer nieuws over Quantum Break

Jeroen Wiersma 09/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de teaser trailer in 2013 hebben we flink wat geduld moeten hebben betreffende de Xbox One-exclusive Quantum Break. De game is meerdere malen uitgesteld, maar de release in april is nu toch echt aanstaande. Toch valt het op dat het behoorlijk stil is geweest de laatste tijd rond deze third-person shooter. Daar komt echter heel snel verandering in, want Remedy komt donderdag met meer nieuws over Quantum Break.

“Er komt donderdag een hoop nieuws rondom Quantum Break,” aldus een lid van ontwikkelaar Remedy Entertainment op hun eigen forum – twee daagjes wachten nog dus. Er zijn natuurlijk ook dingen die we al wel weten. Het meest bekende is wellicht, dat naast de game een serie wordt gemaakt, welke verweven is met de game. Het idee is dat de game gaat over de helden, en de serie gaat over de slechteriken. De game speel je in episodes, waarbij je aan het einde een keuze voorgeschoteld krijgt, die van invloed is op het verloop van de serie en de volgende game-episodes. Qua gameplay kun je in Quantum Break een aantal vaardigheden gebruiken om te spelen met de tijd. Dat dit in combinatie met een third-person shooter leuk kan zijn, heeft Remedy eerder bewezen met het alom bekende Max Payne.

Inmiddels heeft Remedy flink wat tijd gehad om te schaven aan dit vernieuwende concept, wat ons erg nieuwsgierig maakt naar de uiteindelijke uitvoering, die we kunnen gaan ervaren vanaf 5 april op de Xbox One. Wat wordt echter het nieuws van donderdag? Ondanks alles opnieuw een vertraging, of een trailer?

Bron: VG24/7

Remedy komt donderdag met meer nieuws over Quantum Break

Remedy komt donderdag met meer nieuws over Quantum Break

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch