Menu Premium

Remedy Entertainment werkt aan problemen PC-versie Quantum Break

Karim Shehata 13/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De lancering van Quantum Break op de PC is niet vlekkeloos verlopen. Waar de Xbox One-versie van de game eigenlijk geen echte noemenswaardige problemen kent, is de PC-versie op dit moment een zorgenkindje voor Microsoft en Remedy Entertainment. In een blogpost laat de ontwikkelaar van de game weten dat er licht aan het einde van de tunnel is!

In de blogpost worden de problemen één voor één genoemd en daarbij wordt gezegd dat dit verholpen gaat worden. Quantum Break kent op Windows 10 onder meer frame rate-problemen, crashes en performance issues. De frame rate-problemen zullen worden verholpen in de volgende update, terwijl de andere merkwaardigheden later uit de game worden gehaald.

Remedy Entertainment heeft wel een tijdelijke oplossing voor de performance problemen. De ontwikkelaar raadt aan om, wanneer de issues optreden, de game af te sluiten en opnieuw op te starten. Het probleem zit namelijk in de manier waarop Quantum Break met het geheugen van videokaarten omgaat, waardoor deze op een gegeven moment kuren begint te vertonen. Echter is het afsluiten van de game nog niet zo makkelijk gebleken, gezien er in het menu geen optie is om de game af te sluiten en terug te keren naar de desktop. Wat veel gamers echter niet weten, is dat als je je muis naar de rechterbovenhoek van het scherm verplaatst, je de game wel kunt afsluiten. Toch werkt Remedy aan een manier om ook terug te keren naar de desktop via het menu van de game.

De ontwikkelaar voegt hier aan toe dat het geen ondersteuning zal gaan verlenen voor SLI en Crossfire, iets waar enkele fans wel om vragen. Remedy Entertainment zegt dat SLI en Crossfire niet bij de game passen en zal het daarom ook in de toekomst niet implementeren.

Speel jij Quantum Break op de PC en heb jij deze problemen ondervonden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Remedy Entertainment Game Informer

Remedy Entertainment werkt aan problemen PC-versie Quantum Break

Remedy Entertainment werkt aan problemen PC-versie Quantum Break

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch