Menu Premium

Releasedatum van Mercia: Fractured Realms door Sony bevestigd

Gamekings Redactie 28/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is de releasedatum van Mercia: Fractured Realms door Sony bevestigd. Het zal vanaf donderdag mogelijk zijn de PlayStation Home RPG te spelen. Deze aankondiging werd gedaan op het officiële PlayStation blog.

Mercia: Fractured Realms is de eerste PlayStation Home RPG en is gratis te spelen. In de game kies je ervoor als Ranger, Fighter of Defender, dungeons te verkennen, monsters te verslaan en voorwerpen te looten om zo voor je personage steeds betere skills en uitrusting te vergaren.

De game, ontwikkeld door Lockwood, is een standaard RPG alleen dan met graphics van een aantal jaar geleden. Wat de game bijzonder maakt is dat je het via Playstation Home, met je eigen Home personage speelt. Wat echter niet duidelijk is, voor wie is deze game nou eigenlijk bedoeld? Gamers die graag RPG’s spelen, of door dungeons heen kruipen kiezen eerder voor een titel als Diablo. En of huismoeders nou enthousiast worden van het neermaaien van monsters in een fantasie wereld is ook nog maar de vraag.

Eerlijk gezegd zou je eerder enthousiast worden van een andere aankondiging in dezelfde blogpost, namelijk die van de awesome paarden maskers voor je Home personage.

Werd jij wel wild van enthousiasme van deze aankondiging? En kan je niet wachten totdat je met jouw Home personage dungeons en magische landen kunt verkennen. Laat dit dan weten hieronder, misschien kom je wel met heel goede argumenten. Ok, één voordeel van Mercia: Fractured Realms is dat je er niet veel knaken voor hoeft neer te leggen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch