Menu Premium

Releasedatum van de Wii U wordt morgen in Nintendo Direct bekend gemaakt

Gamekings Redactie 12/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn de laatste tijd zoveel geruchten over data en prijzen van de Wii U langs je heen gevlogen, dat je jezelf onderhand vast afvraagt hoe de vork nou echt in de steel zit. Gelukkig weet je nu één ding zeker, de releasedatum van de Wii U wordt morgen in Nintendo Direct bekend gemaakt. Vanaf morgen weet je dus eindelijk de waarheid over de nieuwste console van Nintendo.

Nintendo’s head honcho, Satoru Iwata, heeft vandaag op de Nintendo Japan Twitter laten weten dat er morgen officieel bekend wordt gemaakt wat de releasedatum en de prijs wordt van de Wii U. Dit was uiteraard een Japans bericht en zodoende was de vertaling via een vertaalmachine niet bepaald mooi te noemen.

Deze prachtige vertaling willen we je niet ontnemen, dus bij dezen de haperende zin: “Good evening, it’s Nintendo’s Iwata. Than 16 hours on Thursday, 13 tomorrow, will be broadcast on the internet ‘sale presentation on Wii U’. Happy to announce the price and release date and other information of body Wii U.”

De laatste zin is gelukkig het meest duidelijk en bevat dan ook de belangrijkste informatie. De prijs en releasedatum zijn natuurlijk de twee dingen waar iedereen op zit te wachten en de overige informatie over de nieuwe console is zeker ook zeer welkom.

Morgen weet je dus eindelijk welke van de geruchten in de afgelopen maanden waar is, of dat alle verhalen gewoon dikke onzin blijken te zijn. De presentatie is te volgen op de officiële Nintendo Direct website om negen uur ’s ochtends. Wij zitten in ieder geval in de startblokken klaar om jou zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van alle officiële informatie die er tijdens de presentatie gegeven wordt. Wat denk jij dat de prijs van de Wii U wordt? En wanneer denk jij hem in je handen te kunnen hebben?

Releasedatum van de Wii U wordt morgen in Nintendo Direct bekend gemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch