Menu Premium

Releasedatum van BioShock Infinite is verzet naar 26 maart

Gamekings Redactie 07/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De releasedatum van BioShock Infinite is verzet naar 26 maart, zo werd eerder deze week aangekondigd tijdens een pers bijeenkomst. Eurogamer was daarbij, en deed verslag van de uitleg die Irrational Games chief Ken Levine gaf hiervoor.

“Toen Rod Fergusson (voormalig Gears of War franchise director bij Epic Games) zich bij ons team voegde, hebben we nog eens naar de game gekeken,” aldus Levine. “Na ongeveer een maand merkte hij op, ‘Ik heb het schema vergeleken met de huidige vordering van de game en ik denk dat game er een stuk beter van wordt als er nog een week of vier voor bug fixing en extra polijsting wordt uitgetrokken.'(…) Ik wist dat ik er wat klappen voor zou vangen in de pers, maar uiteindelijk gaat het om de game. Als die er beter van wordt, dan gaan we het gewoon doen. De nieuwe datum is daarom 26 maart, dat is het slechte nieuws.”

Oorspronkelijk  was de nieuwe Bioshock aangekondigd voor oktober 2012, maar deze datum werd uiteindelijk vooruit geschoven naar 26 februari 2012. Deze vertraging bracht de geruchtenmolen op gang dat de ontwikkeling van de game weleens serieuze problemen zou kunnen hebben. Volgens Levine is dit lariekoek.

“Laten we er geen onnodig drama van maken. De game is vertraagd, nu voor de tweede maal. De eerste keer voor een aantal maanden, nu voor één maand. Sommige mensen roepen dan ‘oh, het is wel al vijf keer vertraagd.’ Onzin, het is twee keer vertraagd. (…) Dit soort vertragingen zijn niet bepaald buitensporig, gezien de industrie waarin we werken.” Enige irritatie is duidelijk te merken bij Levine over de twijfels omtrent de ontwikkeling van de game.

Goed, nu de game voor de zevende keer vertraagd is, van ons de vraag aan jou wat dit zegt over de ontwikkeling van de game? Het heeft er alle schijn van dat de boel in brand staat bij Irrational Games, maar misschien moeten we toch onze vingers gekruisd houden dat de game er ooit nog een keer komt. Durf jij er nog op te hopen? Laat ons weten in de comments hoe deze achtbaan van heftige gebeurtenissen omtrent Bioshock Infinite door jou worden geïnterpreteerd.

Releasedatum van BioShock Infinite is verzet naar 26 maart

Releasedatum van BioShock Infinite is verzet naar 26 maart

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch