Menu Premium

Releasedatum Mass Effect Andromeda bekendgemaakt

Rens van Nerum 04/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij is bekend! De datum wanneer Mass Effect Andromeda wereldwijd in de schappen ligt, ligt op tafel. Op 23 maart 2017 kunnen we aan de slag met de game en wij kunnen uiteraard niet wachten!

Mass Effect Andromeda is een van die games waar mensen al een tijdje op zitten te wachten. De voorgaande games waren erg succesvol en vielen goed in de smaak bij vele gamers. Mass Effect Andromeda werd aangekondigd tijdens de EA persconferentie op de E3 2015. Vanaf dat moment dat de game werd aangekondigd zaten gamers op het puntje van hun stoel voor gameplay footage en een releasedatum die dan nu eindelijk bekend is. Op 23 maart 2017 mogen we met de game aan de slag en in Amerika hebben ze iets meer geluk want in Amerika kunnen ze Mass Effect Andromeda al op 21 maart spelen.

De releasedatum werd bekendgemaakt in een blog door BioWare en zal uitkomen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Vele fans vermoedden al dat de game op 21 maart gereleased zou worden aangezien de datum vermoedelijk ”per ongeluk” gelekt zou zijn ter promotie.

Het lang verwachte vervolg op Mass Effect 3 ligt dus over 3 maandjes in de schappen. Ga jij hem ophalen en kapot spelen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch