Menu Premium

Releasedatum fysieke release Rocket League bekendgemaakt

Yannick van Doorn 07/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rocket League heeft het afgelopen jaar veel harten veroverd in de gamewereld. Er is zelfs een eSports-kampioenschap van de game in aantocht. Rocket League is tot op heden echter alleen beschikbaar als een downloadable game, maar voor iedereen die Rocket League toch graag op een schijfje wil hebben, is er nu ook goed nieuws. Het was eerder al bekend dat er een fysieke release aan zat te komen, maar nu is ook de releasedatum bekendgemaakt door Psyonix en 505 Games!

De fysieke release van Rocket League zal op 24 juni eerst naar Europa komen. Op 5 juli kunnen ook de PlayStation 4 en Xbox One-bezitters in Noord-Amerika naar de winkel voor een kopie. Deze retailversie zal ‘Rocket League: Collector’s Edition’ gaat heten en bevat alle tot nu toe uitgebrachte DLC-pakketten. Ook zullen vier nieuwe auto’s hun debuut maken bij de fysieke release. Hier is echter nog geen verdere informatie over bekendgemaakt.

In Rocket League race je met een auto achter een voetbal aan en probeer je zoveel mogelijk doelpunten te maken. Deze voetbal kon al eens omgeruild worden door een ijshockey-puck en nog deze maand zal de goal in een basket veranderen wanneer er een basketbalmodus toegevoegd wordt. De fysieke release komt alleen beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Zit jij te wachten op een fysieke release van de game?

Bron: VG24/7

Releasedatum fysieke release Rocket League bekendgemaakt

Releasedatum fysieke release Rocket League bekendgemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch