Menu Premium

Releasedatum aankondiging van Beyond: Two Souls is binnenkort

Gamekings Redactie 07/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van diepere games als Heavy Rain kunnen hun kalender er alvast bijhalen, want de releasedatum aankondiging van Beyond: Two Souls is binnenkort. Krijgen we eindelijk een releasedatum om naar toe te leven.

Het tijdperk van de PlayStation 3 is, als we de teaser van Sony goed interpreteren, bijna ten einde. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de developers voor de huidige console van Sony er niet nog wat top titels uit kunnen persen voordat de PlayStation 3 oud speelgoed wordt.

De schrijver van Beyond: Two Souls, David Cage, heeft tegen de pers verteld dat het spel in beta is en dat de releasedatum binnenkort zal worden aangekondigd. Ook zijn er geruchten dat Quantic Dream nu aan een PS4 titel werkt die de werktitel Singularity heeft, maar daar ga ik het nu niet over hebben.

Voor degenen die niet weten wat de game inhoudt, Beyond: Two Souls volgt het verhaal van Jodie Holmes, een “gewoon” meisje dat in de duur van het verhaal achter de ware identiteit van de verschijning Idan wil komen. Idan is een soort geest die Jodie door het verhaal, dat acht jaar van haar leven in beslag zal nemen, zal volgen. Voor het karakter Jodie hebben ze trouwens ook nog eens actrice Ellen Page weten te strikken (voor wie Ellen page niet kent, ze speelt onder andere Ariadne in de film Inception). Je weet toch!

Deze game wordt het spirituele vervolg van Heavy Rain en zal ook op een vergelijkbare manier spelen als deze game en haar voorganger Fahrenheit: The indigo Prophecy. Heb jij zin om de psychologische/spirituele thriller game van het jaar (weet maar eens een andere te noemen) te spelen als het eindelijk zo ver is? En kan je niet wachten op wat concrete info over de releasedatum? Houd ons niet langer in spanning Jaffe.

Releasedatum aankondiging van Beyond: Two Souls is binnenkort

Releasedatum aankondiging van Beyond: Two Souls is binnenkort

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch