Menu Premium
Loading...

Het complete programma van de Tokyo Roadtrip

Jan Johan Beldrok 12/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We staan in de startblokken en pakken bijna het vliegtuig op Schiphol. En potverdorie, wat hebben we er een dikke bak zin in. We gaan naar Tokyo, voor maar liefst acht hele dagen. Acht dagen rondlopen en dwalen in misschien wel de wreedste stad ter wereld. De stad die nooit slaapt. De stad waar je op elke hoek van de straat de meest bizarre barretjes of winkels kunt aantreffen. De stad die gaming en nerd-culture ademt. Daar gaan we dus met vier man heen, te weten Boris, Daan, Jelle en Steven. En wat we gaan doen, dat maken we in dit item bekend. Acht dagen Tokyo = acht dagen Premium Adventures. Want zo noemen we de Premium Road Trip items voortaan.

Voor ons is Tokyo de wreedste stad op aarde

We zijn er met de redactie weken mee bezig geweest, maar we hebben nu echt een gevarieerd programma dat ook nog eens ver van de gebaande paadjes wegblijft. Geen standaard stuff met de bekende toeristische plekjes, want die hebben wij en jullie al genoeg gezien. We willen Tokyo in die acht dagen, voor zo ver dat kan, beter leren kennen. Van de zo specifieke geek-culture tot het gaming landschap en de gewoontes van de gewone bewoner van de stad. En alles heeft volgens ons een plekje gekregen.

Vanaf aanstaande zondag krijg je elke dag om 22:00 uur een wreed Premium Adventure. Het is dan 5:00 uur in de Japanse nacht en dan is Daan klaar en mag hij even slapen. Elke dag pakken de heren om half negen de metro en bezoeken ze een deel van de gigantische stad om daar de geek culture te onderzoeken. Van arcade tot Indies en van thriftshopping tot manga shopping, we checken het allemaal. En we eindigen natuurlijk met twee dagen Tokyo Game Show. Want zo’n vette roadtrip verdient ook een knal einde. Check dus snel ‘Het complete programma van de Tokyo Roadtrip’.

Japan

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch