Menu Premium
Loading...

[Redactie] Vandaag vanaf 16:00 Livekings

Gamekings Redactie 02/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al bijgekomen van het Black Ops 2 nieuws? Ik heb nog een grote klapper voor je. Vandaag om 16:00 is er een nieuwe Livekings!

Vandaag om 16:00 is het zover, dan hebben we een gloednieuwe, kakelverse Livekings voor je. Het is natuurlijk altijd heel erg belangrijk dat je er om 16:00 bij bent, maar vanmiddag helemaal. We geven namelijk een aantal beta-keys weg, waarmee je later in de uitzending live tegen ons kunt gamen. Het zijn ook niet zomaar beta-keys, nee we geven beta-keys weg van Ghost Recon: Future Soldier! Alleen dat moet al genoeg reden zijn om te kijken, maar er is meer. We hebben ook Thomas Arends in de uitzending, je weet wel degene die vorig jaar de Dutch GT Academy won. Samen met hem gaan we Gran Turismo 5 op de PlayStation 3 spelen. Tenslotte doen we ook nog een paar potjes multiplayer van Uncharted 3: Drake’s Deception. Deze bomvolle Livekings wordt aan elkaar geluld door Boris, Pascal en Steven. Mocht ik wat gemist hebben, dan legt Dennis het nog even uit wat we vanmiddag om 16:00 bij Livekings gaan doen.

Wil je morgen zelf mee doen? Voeg ons voor Gran Turismo 5 en Uncharted 3 toe op SEN onder livekings01.

Voor Ghost Recon: Future Soldier moet je even op Xbox Live vrienden worden met livekings01. Zorg er wel voor dat je vanaf 16:00 uur kijkt, want dan geven we de beta-keys weg.

Twitter natuurlijk ook al je vragen, opmerkingen en hersenspinsels naar #Gamekings.

Het hele spektakel kun je volgen op gamekings.tv. Zet je consoles dus maar alvast klaar, want het belooft episch te worden. We zien je tussen 16:00 en 18:00 op gamekings.tv!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch