Menu Premium

Rayman Legends Wii U demo bevat een exclusief level

Gamekings Redactie 10/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Rayman Legends Wii U demo bevat een exclusief level in de tweede demo die later deze maand verschijnt. Het level Murfy’s Dungeon verschijnt als onderdeel van de Online Challenges Mode die in totaal vier stages bevat. De demo heeft online leaderboard support, kan in totaal met vijf spelers gespeeld worden en wordt verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

We noemen het een demo omdat het onder deze naam uitgebracht wordt, maar misschien is een zoethoudertje of zelfs goedmakertje beter gekozen. Rayman Legends is tot dusver helaas een feest van teleurstellingen gebleken voor Wii U kopers van het eerste uur. Eigenlijk hoopten zij de titel al bij launch in de schappen aan te treffen, en volledig ontwikkeld op basis van de unieke controller van het systeem.

De release is jammer genoeg al een aantal keren uitgesteld, en staat intussen voor september gepland. Bijna een jaar later dan verwacht dus. Niet alleen dat, de game is intussen van een Wii U exclusive omgezet naar een multi-platform titel, want hij verschijnt nu eveneens voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Eigenaren van de Wii U vrezen nu wellicht terecht dat de game niet meer zo bijzonder wordt als gehoopt door een uniforme layout die over alle consoles kan worden gedeeld.

Die laatste zorgen probeerde Xavier Poix, hoofd van Ubisoft France Studios, onlangs gerust te stellen in een interview met GI.biz. Volgens Poix zal Rayman Legends zelfs alsnog een heuse systemseller blijken voor de worstelende Wii U. Maar ook over dat laatste hoeft Nintendo zich volgens hem nog niet direct zorgen over te maken.

“Om een nieuwe vorm van gamen aan de man te brengen kan wat tijd kosten. Maar we kennen de kracht van Nintendo’s producten maar al te goed, en we weten van de fans dat het merendeel van hun system sellers nog niet uit is. Vanuit onze studio wordt Rayman daar absoluut één van. We verwachten eigenlijk dat Rayman een gigantische system seller voor de console zal blijken”, aldus Poix.

Mooie woorden, zonder meer. Maar zijn deze berust op zijn werkelijke verwachtingen of probeert hij vooral de contacten met het hoofdkantoor van Nintendo op te vijzelen. Laat ons weten wat jij er van denkt, en vertel ons meteen of deze tweede demo je aandacht heeft.

Rayman Legends Wii U demo bevat een exclusief level

Rayman Legends Wii U demo bevat een exclusief level

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch