Menu Premium

Rayman Legends verschijnt op de PS Vita volgens Spaanse retailer

Gamekings Redactie 23/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je van Rayman Origins genoten? Dan hunker je vast naar meer platforming goodness. De eens exclusieve Wii U game Rayman Legends maakt, naast de PlayStation 3, de Xbox 360, ook zijn opwachting op Sony’s krachtige handheld. Rayman Legends verschijnt op de PS Vita volgens Spaanse retailer FNAC.

De ren-, spring- en zweefpropeller franchise verraste aan het eind van 2011 platform fans met een herboren Rayman in Rayman Origins. Met de absurd gedetailleerde, beeldschone en handgetekende graphics en vloeiende, innovatieve gameplay behoorde het meteen tot een van de de meest gewaardeerde games van 2011. Maar, we zijn ondertussen wel toe aan een nieuwe zweefpropeller-fix, het wachten op het ambitieuze vervolg Rayman Legends begint nu wel erg lang te duren.

De ontwikkeling van het vervolg begon exclusief voor de Wii U, maar gaandeweg werd bekend dat Rayman Legends ook de PlayStation 3 en de Xbox 360 aan gaat doen. Maar hoe zit het met een handheld versie, voor de mobielere gamers onder ons?

Op de site van de Spaanse retailer FNAC verscheen vandaag een vermelding van Rayman Origins. Het opmerkelijke was dat de PS Vita als platform erbij werd vermeld met als releasedatum 29 augustus 2013. Ubisoft heeft nog geen officiële uitspraken gedaan, maar een PS Vita versie lijkt niet erg vergezocht. Rayman Origins deed het overigens niet onaardig op de PS Vita.

De console versies staan gepland voor september 2013 dus we zullen nog wel even geduld moeten hebben. De releasedatum in de vermelding van de Spaande retailer was misschien iets te voorbarig en optimistisch, want inmiddels is de vermelding verwijderd.

Is Rayman Legends een game die je liever, waar je maar wilt, wanneer je maar wilt, op een handheld speelt? Of op de bank op je 42 inch HD televisie? En zal de PS Vita versie, in combinatie met de PlayStation 3, hier en daar wat van de Wii U functionaliteit overnemen?

Rayman Legends verschijnt op de PS Vita volgens Spaanse retailer

Rayman Legends verschijnt op de PS Vita volgens Spaanse retailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch