Menu Premium
Loading...

Rayman Legends ‘Gloo Gloo’ Musical Level Trailer

Gamekings Redactie 13/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al sinds 1995 zijn we gecharmeerd van Rayman. De serie loopt dus al een tijdje, maar is nog niet uit het oog en hart verdwenen. Nog binnen deze maand krijgt de stoere held een nieuwe game, namelijk Rayman Legends. Voor het zover is, hebben we alvast wat aanstekelijk vrolijke beelden, in de vorm van de Rayman Legends ‘Gloo Gloo’ Musical Level Trailer!

Je zou toch een hart van steen moeten hebben als je niet vrolijk wordt van de bovenstaande trailer en het heerlijke muziekje dat de beelden begeleidt. Zoals de inleiding al vertelde, kennen we Rayman al sinds 1995. In de 2D-platformer speelde je levels door om gevangen Electoons te bevrijden van de kwaadaardige Mr. Dark. Vanaf het tweede deel in de serie, Rayman 2: The Great Escape, werd de stap naar 3D gemaakt, waardoor de franchise in de kern nog wel hetzelfde bleef, maar anders gespeeld werd dan het origineel. In 2011 werd er ouderwets teruggekeerd naar 2D, toen Rayman Origins uitkwam. Fans van Rayman waren dolenthousiast en ook gamecritici konden de terugkeer naar de roots van de serie ontzettend waarderen. Het was dan ook een duidelijk signaal naar Ubisoft dat de liefde voor 2D-platformers na zoveel jaar nog lang niet verdwenen was.

Voor veel fans is het kijken naar de trailer al een voldoening tijdens het lange wachten op Rayman Legends. Toch is dat niet alles waar Ubisoft ons mee verblijdt, want de ontwikkelaar laat weten morgen een speelbare demo beschikbaar te maken voor de PlayStation 3- en Xbox 360-versies van de game. Dat zijn niet de enige twee platformen waar de game voor uitkomt, want Rayman Legends komt ook naar de PC, PlayStation Vita en de Wii U. De game ligt op 30 augustus in de winkels. Ook een dag wachten op de demo kan voelen als jaren, dus gelukkig kunnen we alvast zien wat er ons morgen te wachten staat. Kijk snel naar de Rayman Legends ‘Gloo Gloo’ Musical Level Trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch