Menu Premium
Loading...

Rayman Legends Challenges App Announcement Trailer

Gamekings Redactie 25/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan het einde van de zomer verschijnt de nieuwste Rayman titel, namelijk: Rayman Legends. De game verschijnt op de Wii U, PlayStation 3 en Xbox 360, maar speel jij de game op de Wii U dan krijg jij een extraatje die je kunt downloaden in de Nintendo eShop, de Challenges app. Wat deze app precies inhoudt, zie je in de Rayman Legends Challenges App Announcement Trailer.

Rayman is voor de meeste mensen wel bekend, het mannetje met de zwevende lichaamsdelen in het paarse shirt knalt namelijk al bijna twintig jaar van je beeldscherm. Na de zomer verschijnt alweer de dertiende game uit de serie. In Rayman Legends zal je dus als vanouds door de levels rennen, springen, stuiteren en vliegen om zoveel mogelijk Lums te verzamelen en Electoons te bevrijden.

Op de Wii U zal je de mogelijkheid hebben de Rayman Legends Challenges App te downloaden. Met deze app krijg je vier extra game modes. In Murfy’s dungeon speel je met Murfy, de groene vriend van Rayman, en moet je met speciale WiiPad controls zo ver mogelijk de dungeon in komen. In ‘Land of the Livid Deads’ ren je achter geesten van vrienden aan en probeer je verder dan hen te komen terwijl je alle obstakels ontwijkt. In de Neverending Pit moet je zo diep mogelijk in de pit zien te komen, terwijl je in de Infinite Tower juist zo hoog mogelijk in de toren probeert te komen en niet gestopt te worden door alle obstakels.

Alles draait erom dat je verder komt dan je vrienden en de resultaten zijn terug te vinden in de app. Daarnaast krijg je elke week nieuwe challenges die jou ertoe zetten nog verder te komen in de exclusieve levels. Door de beste te zijn onder je vrienden kun je unieke costuums voor de Rayman personages unlocken en natuurlijk zie je jouw naam bovenaan staan in de Challenges App. Hoe deze app en de exclusieve game modes eruit zien, check je in de Rayman Legends Challenges App Announcement Trailer.

Rayman Legends Challenges App Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch