Menu Premium

Ranked-modus Rainbow Six Siege krijgt Kill Cam

Rik Koning 01/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege moest de eerste sterke eSports-titel worden in de Ubisoft line-up. Of dit daadwerkelijk gelukt is, zal de toekomst nog uit moeten wijzen, maar ook na de release heeft Ubisoft deze focus in ieder geval niet uit het oog verloren. Zo worden er in patch 2.2 bijvoorbeeld maatregelen genomen tegen cheaters en moet de patch gaan voorkomen dat spelers op oneerlijke wijze worden gedood op het moment dat ze spawnen.

Een van de nieuwe toevoegingen in deze update is de kill cam in ranked matches. Zo kunnen spelers zien hoe ze gedood zijn en of de betreffende tegenstander verdachte dingen doet. In combinatie met deze feature komt ook de report-functie, zodat verdachte spelers aangemeld kunnen worden bij de Ubisoft’s game-politie. Bij genoeg reports zullen deze spelers dan onderzocht en eventueel gestraft worden.

Patch 2.2 zal verder extra opties toevoegen aan custom games, de matchmaking voor ranked matches verbeteren en een groot aantal bugs verhelpen. De patch is vanaf vandaag beschikbaar op de PC en zal dinsdag 8 maart ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komen.

Bron: Ubisoft

Ranked-modus Rainbow Six Siege krijgt Kill Cam

Ranked-modus Rainbow Six Siege krijgt Kill Cam

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch