Menu Premium

Randy Pitchford verdedigt Aliens: Colonial Marines

Gamekings Redactie 17/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gearbox CEO Randy Pitchford laat van zich horen en verdedigt onder ander de verschillende beschuldigingen richting hem en de first-person shooter Aliens: Colonial Marines.

In 2013 bracht Gearbox de first-person shooter Aliens: Colonial Marines uit voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Er was veel hype voor de game, maar de uitgever bracht een game uit die veel gamers niet kon overtuigen. De game werd een flop en zorgt, nog altijd, voor veel negativiteit. Onder andere voor CEO van Gearbox Randy Pitchford. Hij zegt echter zelf best wel trots te zijn dat hij onderdeel mocht uitmaken van deze franchise,  maar hij vindt het niet zo vreemd dat veel mensen ontevreden waren over de game. Hij vergelijkt het daarom met zijn favoriete muziekband, die zal ook niet iedereen leuk vinden.

Er gingen geruchten dat hij geld, dat bedoeld was voor de ontwikkeling van Aliens: Colonial Marines, had geïnvesteerd in onder andere Borderlands. Dit zou kunnen verklaren waarom de kwaliteit van de game voor veel gamers tegenviel. Randy Pitchford laat weten dat dit absoluut niet het geval is en dat het eerder andersom was, hij is 10 tot 15 miljoen dollar van zijn eigen investering kwijtgeraakt met de ontwikkeling van Aliens: Colonial Marines. Verder laat hij weten nog steeds trots te zijn op zijn game en dat je niet elke keer iets kan maken wat de massa leuk vindt.

Misschien kan Gearbox je wel blij maken met de in ontwikkeling zijnde Brothers in Arms titel. Wie weet wat de toekomst verder in petto heeft voor de Borderlands franchise.  Ben jij het eens met Randy Pitchford? Wat vind jij van Aliens: Colonial Marines. Laat het ons weten in de comments!

Randy Pitchford verdedigt Aliens: Colonial Marines

Randy Pitchford verdedigt Aliens: Colonial Marines

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch