Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege – Spectator Mode Trailer

Gamekings Redactie 05/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege, kwam al met een closed alpha die massaal gespeeld is. Op 24 september 2015 zal de closed beta beschikbaar worden. Ubisoft komt nu met een trailer over een bepaalde mode die de game zal gaan bevatten. Een van deze modes is de Spectator Mode. Deze trailer laat precies zien wat dit zal gaan inhouden.

Doordat er in Rainbow Six Siege genoeg te leren valt, omdat het zo´n tactische game is, kunnen nieuwe spelers zich beter verdiepen in de game door gebruik te maken van de Spectator Mode. Door de mogelijkheden die deze mode biedt, kunnen zij de maps en strategieën sneller leren kennen. De speler kan inloggen in een match en door middel van de zogeheten Spectator Cam door de ogen kijken van andere gamers. Binnen de Spectator Cam heeft de speler de keuze om te kiezen voor de traditionele First Person View en de nieuwe Tactical View, waarin de speler in zowel vrije vorm en automatisch volgen over de map kan bewegen en op deze manier nauwgezet de game te volgen.

De Spectator Mode is beschikbaar in beta-vorm op de PC vanaf 13 oktober 2015 en voor de PS4 en Xbox One vanaf begin 2016.

Rainbow Six Siege - Spectator Mode Trailer

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch