Menu Premium

Rainbow Six Siege patch brengt spectator mode naar consoles

Samuel Boyd 18/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste Rainbow Six Siege patch kwam al op 11 februari uit op de PC en heeft nu zijn weg gevonden naar de PlayStation 4 en Xbox One. De patch brengt nieuwe custom game-opties en bovendien een hele lijst aan fixes van glitches en bugs nu ook naar de consoles!

Vanaf nu kunnen gamers hun eigen 10-player matches creëren op dedicated servers. Hierdoor verdwijnt het voordeel die de host van een game doorgaans ervaart, wat moet zorgen voor een eerlijkere competitie. Bovendien is het lastiger om te cheaten op dit soort dedicated servers. Patch 2.1 brengt niet alleen nieuwe opties, maar ook aanpassingen van bestaande content. Onder meer de hitbox van het hoofd van Blitz is aangepast en ook de Kapkan-glitch is een probleem van het verleden. Voor al die aanpassingen en toevoegingen is wel wat ruimte vereist. De patch weegt op zowel de PlayStation 4 als Xbox One zo’n 1.2 GB.

Voor alle updates en aanpassingen verwijzen we je door naar de bronvermelding. De patch is vanaf nu beschikbaar op zowel de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Heb jij de nieuwe custom games al uitgeprobeerd? Laat het weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Rainbow Six Siege patch brengt spectator mode naar consoles

Rainbow Six Siege patch brengt spectator mode naar consoles

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch