Menu Premium

Rainbow Six Siege krijgt closed beta op PS4, Xbox One en PC

Tim Koelen 23/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gerucht ging al dat er een closed bèta aan zou komen voor Rainbow Six Siege. Na het lekken van een foto van een marketingposter van de Amerikaanse game-winkel Gamestop, heeft Ubisoft bevestigd dat de bèta er dit jaar nog komt voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

De bèta volgt de gesloten alpha test op voor de PC waar dit weekend al beelden van werden gelekt. Hierin was een map te zien met een vliegtuig als setting. Mensen die Rainbow Six Siege hebben gepre-ordered zullen overigens gegarandeerd toegang krijgen tot de closed bèta. Jammer genoeg is het nog niet duidelijk of de bèta ook naar Europa komt, maar dit is natuurlijk wel zeer waarschijnlijk. Ubisoft heeft aangegeven in de komende maanden meer informatie te geven over de closed bèta. Op de E3 wellicht?

Rainbow Six Siege verschijnt, als het goed is, eind dit jaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. De game werd vorig jaar onthuld op de E3, alhoewel we wel allang wisten dat er een Rainbow Six-titel in ontwikkeling was. Deze titel zou Rainbow Six Patriots gaan heten, maar is dus omgegooid en heet nu Rainbow Six Siege. Zit jij te wachten op de nieuwe Rainbow Six?

Bron: VideoGamer

Rainbow Six Siege krijgt closed beta op PS4, Xbox One en PC

Rainbow Six Siege krijgt closed beta op PS4, Xbox One en PC

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch