Menu Premium
Loading...

Rainbow Six Siege Dust Line trailer toont gameplay beelden

Erwin Prins 09/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rainbow Six Siege-fans kunnen zich zo langzamerhand op gaan maken voor de lancering van Operation Dust Line, het tweede DLC-pakket voor de tactische shooter. Een nieuwe gameplay trailer, die Ubisoft zojuist naar buiten heeft gebracht, laat alvast de nieuwe content zien.

De opvolger van Operation Ice Breaker voegt in ieder geval twee verse leden toe aan de lijst van beschikbare operators. Daarnaast introduceert de uitbreiding een nieuwe map en extra equipment opties, zoals een schild voor op het wapen en een nieuwe camera om de omgeving te verkennen voordat de actie losbarst.

Om de huidige game voor te bereiden op de DLC is er overigens een flinke patch uitgebracht. Deze bevat een sloot aan tweaks en andere kleine veranderingen welke zich vooral richten op de balans en de gameplay.

De tweede uitbreiding voor Rainbow Six Siege komt 11 mei beschikbaar voor season pass-bezitters. Heb je geen season pass? Dan is het wachten op de 18e, wanneer het mogelijk wordt om de nieuwe operators met in-game currency aan te schaffen.

20160509_RSSDustLine

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch