Menu Premium

PS Plus geeft toegang tot de God of War: Ascension beta

Gamekings Redactie 23/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals je weet heeft de nieuwe God of War, voor het eerst in het lange en zware leven van Kratos, een multiplayer. Wil jij alvast een voorproefje van de epische mythologische online battles? Dan moet je toch echt een PlayStation Plus member zijn, want PS Plus geeft toegang tot de God of War: Ascension beta. Of is er misschien ook nog een geheime doorgang?

Volgens het officiële PlayStation Blog is een PS Plus abonnement de makkelijkste en snelste manier om toegang te krijgen tot de beta. Heb je geen zin om je zuur verdiende euro’s neer te leggen voor een abonnement. Dan heb je nog een kans via een nieuwe social game ‘The Rise of the Warrior’. Met deze nieuwe social game, gepromoot op de website van God of War: Ascension, kun je de beta zelfs een week eerder betreden!

De social game is nog niet uitgebreid beschreven, naast het feit dat het een gloednieuw, graphic-novel stijl, verhaal gaat zijn met het doel om de volgende Champion of the Gods te worden. Naast de vervroegde toegang tot de beta, zijn er ook ander beloningen te verdienen die eventueel bruikbaar zijn voor de God of War: Ascension multiplayer. Denk bijvoorbeeld aan exclusieve wapens en armor. In de social game word je gevraagd om een keuze te maken tussen de Spartans en Trojans, de winnende krijgers krijgen een gratis PS Plus abonnement voor dertig dagen. Maar wees op je hoede, het blijf een social game en dat betekent in de meeste gevallen veel Facebook/Twitter spam bij je vrienden. Dus vraag jezelf wel af, hoeveel spam heb ik over voor de multiplayer van God of War: Ascension?

Maar wat kun je eigenlijk verwachten van een God of War multiplayer? Wanneer je de multiplayer voor het eerst opstart, moet je kiezen tussen één van de vier goden: Hades, Ares, Poseidon of Zeus. Als je hebt beloofd loyaal te blijven aan één van deze Griekse goden, duik je in een hectische vier-tegen-vier battle, waar je de strijd aangaat voor XP en de zegeningen van jouw god. Elke multiplayer map heeft unieke spelelementen en de gameplay modi hebben verschillende objectives en interactieve multi-leveled omgevingen.

De beta moet in de winter verschijnen en gelijk een goede indicatie geven van wat je van een God of War multiplayer kunt verwachten. Wij op de redactie zijn super benieuwd en gaan de zeker een paar koppen snellen in de beta, maar gaan we jou ook tegenkomen?

PS Plus geeft toegang tot de God of War: Ascension beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch