Menu Premium
Loading...

Project Spark Xbox One Beta Trailer

Karim Shehata 04/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Project Spark is al een tijdje in beta voor Windows-gebruikers, maar gamers op de Xbox One en de Xbox 360 konden eigenlijk nog niets met de game. Dit verandert vandaag voor de trotse bezitters van een Xbox One, want vanaf vandaag gaat Project Spark in beta op de next-gen console van Microsoft. Om dit te vieren en tevens goed in beeld te brengen, kun je hier de Project Spark Xbox One Beta Trailer checken.

In deze trailer zien we enorm veel creaties van andere gebruikers van de game, gemaakt in de beta die op het moment al draait voor Windows 8.1-gebruikers. Zo lijkt Minecraft te zijn nagemaakt in de game, maar hebben sommige mensen ook simpelweg briljante ideeën. Vanaf vandaag kan er dus ook op de Xbox One flink ontwikkeld worden, want zoals gezegd is de game vanaf vandaag in beta op deze console. De creaties die op de Windows-versie zijn gemaakt, zijn ook te spelen in de Xbox One-versie van de game. Vice versa geldt precies hetzelfde, waardoor iedere Project Spark-speler voorlopig dus met elkaar verbonden is.

Aanmelden voor de beta is vanaf nu dus mogelijk. Vanaf het moment dat je toegelaten wordt, kun je meteen beginnen met het maken van games en het spelen van andermans creaties. De game verschijnt later dit jaar voor de PC, Xbox 360 en de Xbox One, maar onduidelijk is nog wanneer dit precies zal gaan gebeuren. Wel kan er nu dus op Windows en de Xbox One alvast gespeeld worden met de beta, zodat je alvast wat games kunt gaan bouwen. Om inspiratie op te doen, is het zeker geen slecht idee om de Project Spark Xbox One Beta Trailer te checken.

Project Spark Xbox One Beta Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch