Menu Premium

Project Spark is vanaf vandaag in open beta op de Xbox One

Karim Shehata 18/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 4 maart kwam Team Dakota met de Project Spark Open Beta Trailer, want dat was het moment waarop Project Spark in open beta ging op de Xbox One. Vanaf december 2013 konden Windows 8-gebruikers al games maken en delen met de community, maar op de Xbox One kon dit dus nog niet. Echter was het wel zo dat je na 4 maart nog wel een code nodig had om mee te doen, alhoewel het bezit over een beta key voor de PC-versie al volstond om ook de Xbox One-versie te kunnen spelen. Nu zijn er helemaal geen codes meer nodig voor de game op de console van Microsoft, want Project Spark is vanaf vandaag in open beta op de Xbox One.

Dit meldt Larry Hryb, beter bekend als Xbox Live’s Major Nelson op zijn blog. Het is nu dus zo simpel als dat het is met het downloaden van iedere andere open beta of demo van een game. Je gaat op de Xbox One naar de Games Store, zoekt naar Project Spark en wanneer je deze dan download en installeert, kun je aan de slag met de beta van Project Spark op de Xbox One. Hierdoor kan vanaf nu dus iedere Windows en Xbox One-gebruiker aan de slag met de game die je games laat creëren.

Over een beta van Project Spark op de Xbox 360 is overigens nog altijd niets bekendgemaakt. De volledige versie van Project Spark moet ergens dit jaar nog verschijnen voor de PC, Xbox One en de Xbox 360. Laten we hopen dat dit rond september gebeurd, want dat is het moment waarop Nederland officieel aan de slag kan gaan met de Xbox One.

Project Spark is vanaf vandaag in open beta op de Xbox One

Project Spark is vanaf vandaag in open beta op de Xbox One

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch