Menu Premium

Project Setsuna heet nu I Am Setsuna en komt in de zomer naar Europa

Jeroen Wiersma 15/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je met een schuin oog wel eens naar de games kijkt die verschijnen in het verre oosten, is de game Project Setsuna je misschien wel opgevallen. Deze JRPG van ontwikkelaar Tokyo RPG Factory is daar in februari uitgebracht voor de PlayStation 4 en de PS Vita. We hoeven echter niet lang jaloers te zijn op de Japanners, want Square Enix heeft aangegeven de game onder de naam I Am Setsuna in de zomer naar Europa te brengen!

I Am Setsuna is geïnspireerd door met name Chrono Trigger en de eerste Final Fantasy-games. Dit merk je aan de manier waarop je door de wereld loopt, de manier waarop je dorpjes ontdekt, met de bewoners spreekt en de manier waarop je battles uitvecht met de Active Time Battle System. Je neemt in de wereld van I Am Setsuna de rol aan van een naamloze huurling en krijgt de taak om de jongedame Setsuna naar een heilig altaar te brengen, waar ze als offer zal dienen om de kwaadaardige demonen te sussen. Een trieste taak, maar noodzakelijk voor de veiligheid van het gehele volk.

In Europa zal de game net als in Japan verschijnen op de PlayStation 4, maar wordt de PS Vita-versie ingeruild voor een release op Steam. Vind je een game als deze niet meer van deze tijd, of heb je juist zin in een game die oude glorie doet herleven?

Bron: VG24/7

Project Setsuna heet nu I Am Setsuna en komt in de zomer naar Europa

Project Setsuna heet nu I Am Setsuna en komt in de zomer naar Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch