Menu Premium
Loading...

Het programma van de Zomerweken

Jan Johan Beldrok 19/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Traditioneel gezien doen de media gedurende de zomervakantie altijd een zomerslaapje. Op de TV heb je enkel herhalingen, kranten worden dunner en bladen slaan een maandje over.  Gamekings is echter 365 dagen per jaar aan. Niks vakantie want fuck de zomerstop. Een zomerstop is ook helemaal niet logisch. De zomertijd is een van de meest chille periodes van het jaar. Je gaat op vakantie, de zon schijnt, school en studie zijn even ver uit het zicht. Je voelt je dus fijn en doet de dingen die je leuk vindt. En daar hoort ook het consumeren van toffe media bij. Toch? Waarom dan je content verminderen? Daarom geven we bij Gamekings de komende drie weken extra gas in de Gamekings Zomerweken, zodat we de vakantie van zowel de Premium Bazen als de overige bezoekers van Gamekings.tv extra leuk maken.

Gamekings Zomerweken: Elke dag om 8 uur vers luistervoer

We hebben meteen na de Retro Week gekeken wat we allemaal konden maken om jouw vakantie tot de meest chille ooit te maken. Nu, de gratis cocktails zijn niet gelukt en de zomerliefde kunnen we ook niet voor je fixen, maar wel een shitload aan toffe zomerse items en maar liefst 21 fijne podcasts. Want wat is er nu relaxter dan lekker op het strand of in de tuin liggen met een fijne podcast op je mobiel? En dankzij de bazige Premium Bazen kan iedereen de 21 podcasts beluisteren. Dus blijf ons steunen om dit soort toffe acties te kunnen neerzetten.

Wat kun je voor podcasts en items verwachten de komende drie weken? JJ legt het in dit item uit. Elke dag om 8:00 uur staat een verse podcast voor je klaar over onderwerpen als de neergang van Star Wars, een terugblik op het afgelopen half jaar op gamegebied, de rol van de dood in games, welke spellen neem je mee naar een onbewoond tropisch eiland en wat maakt een goede game-soundtrack goed. Daarnaast ook items over Kevin en Koos die terug gaan naar Kijkduin voor een rondje Pokémon en we testen of je wel lekker kunt gamen op het strand. En de gewone reviews en previews? Die zetten we er gewoon zomers tussen. De zomervakantie was altijd al tof, maar hij wordt nu nog leuker dankzij de drie dikke Zomerweken. Have fun!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch