Menu Premium

Professionele spelers helpen met de ontwikkeling van Infinite Warfare

Jeroen Wiersma 17/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Infinity Ward is verantwoordelijk voor zes delen uit de Call of Duty-franchise en heeft daarmee behoorlijk wat ervaring in huis betreffende het maken van een online shooter. In hun streven voor het beste schakelen ze echter toch hulp in. Wie kunnen de multiplayer naar een hoger niveau tillen? Volgens de ontwikkelaar zijn dat de professionele spelers. Deze gamers helpen daarom met de ontwikkeling van Infinite Warfare.

Call of Duty: Infinite Warfare heeft al vroeg naam gemaakt door de hoeveelheid negatieve duimpjes op de release trailer. Dit zou met name komen door de toekomstmoeheid die bij spelers van de CoD-games is ontstaan. Over de online gameplay, het belangrijkste element van een CoD, is echter nog weinig te zeggen. Infinity Ward is in ieder geval vastbesloten deze stevig op de kaart te zetten. Activision eSports brand development director Jay Puryear zegt het volgende over de bijdrage van professionele spelers: “Het is de eerste keer dat we echt zijn begonnen, in de laatste paar jaar, ze binnen te halen, en hun feedback draagt zeker bij aan de ontwikkeling. Ze helpen echt met spawning en tuning, maar ook met wapens en content.”

Deze bijdrage zou met name een grote rol kunnen spelen in een sterke release, waardoor er minder aanpassingen nodig zijn in de balans nadat er een maandje is gespeeld. Wat vind jij van deze zet van Infinity Ward?

Bron: VG24/7

Professionele spelers helpen met de ontwikkeling van Infinite Warfare

Professionele spelers helpen met de ontwikkeling van Infinite Warfare

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch