Menu Premium

Producer Alita Battle Angel roept fans op om Disney massaal te vragen om sequel

Hylke Haagsma 06/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

2019 is bijna voorbij, en dat betekent dat Alita Battle Angel bijna haar eerste verjaardag viert. De film kwam immers uit in januari 2019. Of er een tweede deel komt? Dat is nog onbekend. Nu Disney 20th Century Fox heeft overgenomen ligt het lot van de sequel in handen van het gigantische Disney. Een van de producers van Alita Battle Angel heeft fans gevraagd om Disney massaal te bestoken voor een sequel.

Krijgt Alita Battle Angel een tweede deel?

Battle Angel Alita was een populaire manga serie die vijf jaar duurde en begon in 1990. Afgelopen jaar volgde dus een live-action remake. Die gelijk door fans en nieuwe gezichten voor de franchise met veel enthousiasme werd ontvangen. Wat betreft the box office deed de film het niet uitzonderlijk goed, iets wat ervoor zorgt dat er grote vraagtekens zijn bij een vervolgdeel. Nu vraagt dus een van de producers hulp van de fans.

In gesprek met Cinema Blend, spreekt producer John Landau over het potentieel van een Alita Battle Angel 2. Hij kon niet bevestigen dat er al gewerkt werd aan een tweede deel, maar deed wel een oproep aan de fans: “What I think the Alita Army should do is keep peppering our family now at Disney and (let them know) how important it is to have another Alita movie and hopefully we’ll venture there one day.

Een tweede Alita film is zeker nog niet van de baan, niet alleen wordt de film gesteund door een fanbase genaamd “Alita Army”, maar ook actrice Salazar die de rol van Alita vertolkte wil graag een tweede deel en daar uiteraard weer in spelen. 

#AlitaSequel gaat trending op Twitter

De fans gaven overigens massaal gehoor aan de oproep van John Landau, #AlitaSequel werd gisteren trending op Twitter doordat fans massaal Disney vroegen om een sequel. Alita Battle Angel eindigde met Alita die Nova ( de grote bad-guy van de film) uitdaagde en dreigde naar Zalem te gaan, er valt dus nog genoeg verhaal te vertellen in een tweede en mogelijk derde film. Toch gaat het uiteindelijk op het eind toch altijd om geld, en dus is het nog altijd alles behalve zeker of Disney verder wilt gaan met de Battle Angel. Toch is het bewonderenswaardig hoe fanatiek de fans zijn en hoe ze van zich laten horen. De toekomst zal ons leren of ze er ook daadwerkelijk een sequel uitslepen.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch