Menu Premium

Prijs Wii U bekend?

Gamekings Redactie 28/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat we nooit genoeg kunnen krijgen van roddelpraatjes, hebben we een sappig gerucht vers van het web geplukt. Ditmaal is de Wii U het slachtoffer van het geroddel. De komende machine van Nintendo krijgt namelijk volgens de hoofdredacteur van GameTrailers, Shane Shatterfield, een koopsom van 299 dikke vette Amerikaanse dollars.

De man zou deze informatie via “certain channels” hebben vernomen. Mysterieuze figuren komen inderdaad, zoals vaak het geval is met dit soort praatjes, de kop opsteken. Nintendo heeft zelf nog steeds geen prijs aangegeven noch deze info bevestigd. We wachten dus in spanning af op de werkelijke prijsindicatie.

Het gemis van een authentieke koopsom weerhoudt verschillende webshops overigens niet om met hun eigen cijfertjes op de proppen te komen. Zo heeft de Duitse Amazon vorige maand een prijskaartje van 349 euro op de Wii U geplakt.

Aangezien de console tijdens de komende feestdagen moet verschijnen, duurt het hoogstwaarschijnlijk niet lang meer totdat we weten hoeveel keiharde centen we daadwerkelijk kwijt zijn aan Nintendo’s nieuwe apparaat. De bovengenoemde prijzen hoeven daarbij in ieder geval niks te betekenen.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch