Menu Premium

Prey 2 nog steeds in leven, maar haalt 2012 niet meer

Gamekings Redactie 20/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda heeft bevestigd dat Prey 2 nog niet in de prullenbak is geëindigd, zoals geruchten deden vermoeden.

De game is eigenlijk alleen uitgesteld. Dit simpelweg vanwege het feit dat Prey 2 nog niet aan de kwaliteitseisen van de uitgever voldoet. Daarom zal de game ook zeker niet in 2012 de schappen van je lokale gamehandelaar sieren.

“De ontwikkeling van Prey 2 is niet stopgezet, maar de game zal 2012 niet meer halen”, vertelde Bethesda in een officieel statement. “Het uitstel heeft te maken met het feit dat de ontwikkeling nog steeds niet in het stadium is waarmee deze onze kwaliteitseisen haalt. Prey 2 laat al wel een goede vooruitgang zien en we vinden het jammer dat we onze fans teleur moeten stellen. Daarom hebben we een omvangrijke investering gedaan in de ontwikkeling van de game, waardoor we de fans kunnen geven wat ze willen. We willen alleen een AAA-titel op de markt brengen die voldoet aan de verwachtingen. We zullen dus ook niet inleveren aan kwaliteit om een release datum te halen”.

Prey 2 werd aangekondigd in maart 2011 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De game is zelfs al meerdere keren aan de pers laten zien. Het uitstel van de game zorgt ervoor dat de focus van Bethesda zal komen te liggen op de Skyrim DLC en Arkane’s Dishonored. Die laatste zal nog wel verschijnen dit jaar.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch