Menu Premium

Prey 2 keert mogelijk terug tijdens E3 2016

Franky Mangal 25/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2006 scoorde ontwikkelaar Human Head Stuios onverwachts een hit met de first-person shooter Prey. De game bleek voor zijn tijd aardig vernieuwend en deed het ook in de verkoop goed. Zo goed zelfs dat een vervolg onmogelijk uit kon blijven en dus werd Prey 2 in 2011 aangekondigd, om vervolgens van de radar te verdwijnen. Nu is er toch een sprankje hoop voor de fans van de eerste game, want Prey 2 keert mogelijk terug tijdens E3 2016.

De websites Prey2.com en Prey3.com zijn beide namelijk voorzien van een update die doorlinkt naar een Facebook-pagina die nog niet live is. Dit komt vaker voor wanneer er op korte termijn een aankondiging gepland staat en met E3 2016 voor de deur, lijkt het erop dat Prey 2 nog in leven is. Prey-fansite Alien Noire bericht zelfs over een aankondiging op 14 juni, 2 dagen na de Bethesda persconferentie.

Sinds de officiële aankondiging in 2011 hoopten veel gamers vurig dat Prey 2 snel zou verschijnen. Echter besloot Bethesda om de game in oktober 2014 te annuleren. Hoewel dit nooit officieel zo naar buiten is gebracht, is er sindsdien niets meer van Prey 2 vernomen.

De updates op de sites geven dus een sprankje hoop, maar volledige zekerheid zullen we pas krijgen op E3 2016. Zou jij graag zien dat Prey 2 alsnog verschijnt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch