Menu Premium
Loading...

Pokémon X and Pokémon Y Announcement Trailer

Gamekings Redactie 08/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pikachu wil een belangrijke, nieuwe game aankondigen. Daarom springt hij bovenop de Eiffeltoren om de eerste beelden van de nieuwe game met de wereld te delen. Het gaat dan natuurlijk om de Pokémon X and Pokémon Y Announcement Trailer.

Er blijven nieuwe Pokémons bij komen. In de Pokémon X and Pokémon Y Announcement Trailer kun je een eerste blik werpen op de nieuwe starter Pokémon van de twee nieuwste games in de serie. Het gaat om Chespin, dit is een gras-type Pokémon die een beetje lijkt op een beer-mol met een groene muts op. Daarnaast wordt Fennekin geïntroduceerd, dit is een vuur-type Pokémon en lijkt op een oranje hondje met heel veel rood oorhaar. Tenslotte heb je nog Froakie. Hij is natuurlijk een water-type Pokémon en ziet er uit als een blauwe kikker met een leuke witte bontkraag. Als je zelf wilt aanschouwen of de nieuwe creaties in de wereld van Pokémon een fraai uiterlijk hebben of niet, check dan de Pokémon X and Pokémon Y Announcement Trailer.

Verder bevat Pokémon X en Pokémon Y mooi vormgegeven 3d werelden, hebben ze het uiterlijk van de gevechten die plaatsvinden opgepoetst en zijn er natuurlijk twee unieke Pokémon die je kunt vangen. De ene ziet eruit als een vogel in de vorm van de letter y, de ander een als een soort hert met vier hele lange poten.

Wat de twee nieuwe Pokémon games precies gaan bieden, krijgen we vast in de nabije toekomst te horen. Nu kunnen we alvast genieten van de eerste beelden in de Pokémon X and Pokémon Y Announcement Trailer.

Pokémon X and Pokémon Y Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch