Menu Premium

Plunder is de nieuwste Showdown mode in Red Dead Online

Hylke Haagsma 10/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Red Dead Online heeft de nodige kritiek gekregen voor het gebrek aan content. Heel erg langzaam drupt er echter steeds een beetje meer in de online cowboywereld. In de nieuwste update is daar dan de nieuwe modus genaamd Plunder. Ga jij het spelen? Vanaf 15 april komt de update online.

Wat is Plunder voor een modus?

In de plundermodus kunnen spelers benodigdheden van een centrale locatie capturen en de genoemde benodigdheden leveren aan hun basis. Spelers met voorraadkratten zijn echter zichtbaar voor andere spelers en daarom kwetsbaar voor aanvallen. Als iemand zich extra avontuurlijk voelt, kunnen ze proberen om spullen van de vijandelijke basis te stelen in plaats van te vertrouwen op het spawn-punt. Zoals gebruikelijk heeft Rockstar specifieke Ability-kaarten die je kunt aanbevelen voor deze modus, en deze keer zijn het Dead Eye-specifieke kaarten zoals Focus Fire die in de kijker staan.

Wat betreft nieuwe cosmetische items, de update brengt ook een aantal  toffe cowboy kledingstukken naar de game met de Owanjila Hat, Porter Jacket, Concho Pants en de optie om tot 15 april alle jassen, holsters, laarzen en handschoenen te bemachtigen zonder om daarvoor level 40 te moeten bereiken. De spelers van hogere rang zullen natuurlijk ook worden beloond met de Turkman, Missouri Fox Trotter en Arabische paarden die worden verlaagd naar level 40.

Plunder

Duik jij terug in de wereld van Red Dead Online?

Is het voor jou genoeg om terug te duiken in de wereld van de cowboys? En welke functies zou je graag nog meer willen zien? Veel spelers staan bijvoorbeeld te springen om een bank te kunnen beroven samen met vrienden. Ook treinen en koetsen beroven staan hoog op het lijstje. Daarnaast verlangen veel spelers ook naar een private mode en een hardcore mode zonder auto-aim. De game zit nog in de beta en zal dat voorlopig ook nog wel blijven.

Laat je vragen en comments hieronder achter!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch