Menu Premium
Loading...

Uncharted 4 Bounty Hunters DLC is vanaf nu verkrijgbaar

Angelique Grift 21/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naar eigen zeggen is de nieuwe multiplayer expansion voor Uncharted 4 één van de grootste DLC updates die ontwikkelaar Naughty Dog ooit heeft uitgegeven. Niet alleen bevat deze bomvolle DLC een nieuwe modus, nieuwe wapens en nieuwe skins, maar ook klassiekers van de franchise maken een terugkeer. Het allermooiste aan dit verhaal: de Uncharted 4 Bounty Hunters DLC is vanaf nu verkrijgbaar!

De Uncharted 4 DLC Lost Treasures kwam in juni uit en staat dus nog vers in het geheugen, maar Naughty Dog was toen al bezig met de ontwikkeling van Bounty Hunters en haar multiplayer update. En druk dat ze zijn geweest: de nieuwe multiplayer modus Bounty Hunter is toegevoegd. Hierbij strijd je team tegen team om de bounty van de gekillde tegenstander. Uiteraard kan de ene kill meer waard zijn dan de andere en moet je racen tegen de klok om zo veel mogelijk punten te behalen. Pak je de bounty van je tegenstander dan win je punten, maar pakt de tegenstander de bounty van jouw kill is het tough luck voor jou.

Naast de nieuwe modus kunnen we weer volop genieten van nieuwe wapens, boosters en Mystical items om de strijd op het veld net wat interessanter te maken. Niet alles wat nieuw is, is mooi. Een klassieke map uit Uncharted 2: Among Thieves is ook speelbaar in Bounty Hunters. Wel ziet deze map er net even gelikter uit dan in deel 2 van de serie.

Uiteraard wil je al de vette actie en heftige moves samenvatten in een highlights video en delen met al je vrienden. Dat kan met de nieuwe feature genaamd Cinema Replay. Al jouw grootse momenten in de game kunnen hiermee worden vastgelegd en na afloop van de game kun je ze nog terugkijken vanuit het perspectief van elke speler in de opname.

Zoals eerder genoemd is de Uncharted: Bounty Hunters DLC vanaf nu beschikbaar voor de PlayStation 4. Mogen we van jou binnenkort epische fimpjes verwachten?

Bron: PlayStation.Blog

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch