Menu Premium

PlayStation Plus komt naar de PS Vita door software update 2.00

Gamekings Redactie 13/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de PS Vita met de dag een stukje vetter wordt, blijkt wel uit het feit dat Sony iets nieuws omtrent de handheld te melden heeft: PlayStation Plus komt naar de PS Vita door software update 2.00. De release hiervan ligt op 21 november.

De PS Vita behoeft geen introductie: het kwakkelende apparaat van Sony is als een onbewerkte diamant. Ontzettend veel potentie, maar alleen een goede bewerker weet er echt raad mee. En tot nu toe zijn er te weinig goede bewerkers (lees: ontwikkelaars) die het volledige potentieel uit de Vita weten te halen. Maar de ommekeer lijkt iets naderbij. PlayStation Plus kennen we allemaal voor de PlayStation 3: een abonnementenservice die je recht geeft op extra’s zoals exclusieve downloadable content, exclusieve kortingen, online opslagruimte, en meer. Deze service wordt dus vanaf 21 november beschikbaar voor de Vita.

Heb je al een Plus abo voor je PS3, dan kost het je helemaal niets extra. Daarbij worden er voor de Vita per maand vier games beschikbaar gesteld, te beginnen met Uncharted: Golden Abyss, Gravity Rush, Chronovolt (een nieuwe 3D puzzler) en Tales From Space: Mutant Blobs Attack. Voor nop te downloaden met een Plus abonnement (alleen nu nog even een extra PS Vita memory card kopen). Mocht je nog niet geabonneerd zijn op PlayStation Plus, dan is dit wellicht het perfecte moment. Want naast dit alles zit er ook twintig procent korting op games als Escape Plan, Unit 13, Hustle King, MotorStorm AC, Super Stardust Delta and Advanced Star Fighter Pack Bundle, Top Darts, Little Deviants, Modnation Racers: Road Trip en Reality Fighters… Zo, dat is er uit.

Sony lijkt het dus eindelijk echt te gaan menen met de Vita. En dat wordt natuurlijk ook de hoogste tijd. Wat denken jullie? Gaat dit je over de streep trekken om een Vita te kopen? Heb je er al één en ben je blij met de komst van PlayStation Plus? Of denk je er juist heel anders over? Laat de discussie maar eens goed op gang komen.

PlayStation Plus komt naar de PS Vita door software update 2.00

PlayStation Plus komt naar de PS Vita door software update 2.00

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch