Menu Premium

PlayStation Noorwegen lanceert PS Vita contest

Gamekings Redactie 23/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation Noorwegen heeft voor de avonturiers in het hoge noorden een Uncharted zoektocht gelanceerd.

Enkele dagen geleden was er een mysterieus bericht op de Noorweegse PlayStation Facebook pagina te zien. Waarna de geruchten over een nieuwe Uncharted game losbarsten. Het blijkt echter om een PlayStation Vita contest te gaan, ondergedompeld in een Uncharted sausje. In de zoektocht moeten deelnemers naar aanwijzingen zoeken die ze uiteindelijk naar een finale video leiden. Elke gevonden aanwijzing bevat een brief, deze brieven moeten in de goede volgorde worden geplaatst en gemaild worden om kans te maken op een PS Vita. Helaas zijn de instructies in het Noors, maar er is toch iemand zo vriendelijk geweest om deze naar het Engels te vertalen:

“Put the letters together in the correct order and send them to kodeord@uutforsket.no to enter the draw to win a PS Vita. The winner will be found among those with the correct word. There are other cool prizes, too.”

Nordisk Film, Sony’s distributeur in Scandinavië zit achter deze vette sociale media campagne. Vorig jaar had Sony Denemarken een gelijksoortig actie, dus de vraag is; Wanneer zijn wij Hollanders aan de beurt!?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch