Menu Premium

PlayStation Move ondersteuning voor BioShock Infinite

Gamekings Redactie 12/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ken Levine, de Big Daddy van ontwikkelstudio Irrational, heeft bevestigd dat BioShock Infinite ondersteund wordt door de PlayStation Move.

De in oktober te verschijnen BioShock Infinite wordt vanaf de release ondersteund door de Move controller. Niet getreurd, voor degene die geen zin heeft om te zwiepen en zwaaien, de game kan ook gewoon met de klassieke controls gespeeld worden. Levine vond het nog moeilijk om in detail over de werking van de Move controller te spreken en vergeleek het met praten over muziek: “Talking about Move support is like talking about music. It’s hard to do. You’ve got to put the thing in somebody’s hand and say, ‘here’s our Move support. How does it feel to you?’ Nou niet bepaald een uitleg waar we veel wijzer van worden. Levine ging nog wel verder om te zeggen dat het doel van de Move controller is om de barrières van de interface te doorbreken, en dat de Move ons het gevoel moet geven dat we geen controller in handen hebben.

Hoe dit allemaal gaat uitpakken, kunnen we pas beoordelen als de game op 19 oktober uitkomt. En als het niet tof is, kunnen we de zwevende stad Colombia nog altijd onveilig maken met onze ouwe vertrouwde controllers.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch