Menu Premium

PlayStation All-Stars Battle Royale misschien ook op Vita

Gamekings Redactie 19/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omar Kendall, game director van PlayStation All-Stars: Battle Royale, suggereert dat de game ook op de PlayStation Vita zou kunnen verschijnen.

In een interview werd aan Omar gevraagd of PlayStation All-Stars: Battle Royale ook voor de Vita uitkomt, waarop de man reageerde met “maybe… stay tuned”. Dat klinkt in mijn oren dus als een dikke, vette JA! Als je het aan mij vraagt, kan de PlayStation Vita overigens zo’n veelbelovende titel wel gebruiken.

Het goede nieuws voor Vita-eigenaren stopte echter niet hier. Hiervoor werd namelijk gemeld dat Sly: Thieves in Time, die vorig jaar op de E3 voor de PlayStation 3 bekend werd gemaakt, ook op de handheld van Sony verschijnt.

Ontwikkelaar Sanzaru liet weten dat Sly: Thieves in Time tevens voor de PlayStation Vita uitkomt en op dezelfde dag als de PS3-versie in de winkels ligt. De Vita-versie van sneaky Sly komt met cloud save ondersteuning en bevat hetzelfde verhaal, gameplay en graphics als zijn grotere broer op de PS3.

Ronduit een mooie zaterdag voor de PlayStation Vita gamers. Of ben jij nog steeds niet overtuigd van het toekomstig aanbod van Vita-games?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch