Menu Premium

‘PlayStation 5 begin februari geopenbaard, launch in oktober’

Lars Leeftink 20/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayStation 5 lijkt voorlopig zelf niet echt wat aan te gaan kondigen (behalve hun logo en het niet aanwezig zijn op de E3), en dus wordt er maar besloten langzaam maar zeker dingen gewoon te lekken. De laatste tijd hebben we al veel leaks langs zien komen (in tegenstelling tot bij Xbox), en er kan een nieuwe aan worden toegevoegd. Volgens 4chan en PushSquare wordt de slogan van de PlayStation 5 ‘It’s Time to Play’ zijn. Voor gamers een goed teken. Let wel op: het gaat om een gerucht en de waarheid van deze informatie mag vanzelfsprekend in twijfel worden getrokken.

It’s Time to Play slogan van PlayStation 5

De slogan zal bij veel gamers als muziek in de oren klinken. Want het lijkt, mochten deze geruchten vanuit PushSquare (via 4chan) waar zijn, dat Sony PlayStation hiermee probeert aan te duiden dat games wederom centraal zullen staan. En dat is wat gamers willen. Games. Het gerucht is gebaseerd op het feit dat de Twitter bio van PlayStation laatst was aangepast. En dat was niet de enige informatie die naar buiten is gekomen.

Zo gaat (nogmaals volgens geruchten) de PlayStation 5 op 5 februari eindelijk geopenbaard worden, zou de next gen console in oktober (twee maanden voor de Xbox Series X) uit gaan komen en zal de console $499 gaan kosten. De launch games? Gran Turismo 7, Demons’ Souls Remastered, Godfall en Legendz (een nieuwe IP). En dan zouden er, als klap op de vuurpijl, ook nog wat games geteaset gaan worden: Horizon Zero Dawn 2, Marvel’s Spider-Man sequel, new sci-fi IP from Naughty Dog, new IP from SIE Japan, new IP from Sony London Studio, Final Fantasy 16, and a new Resident Evil. Nogmaals: het zijn en blijven geruchten. Neem het (voorlopig in ieder geval) met een korreltje zout.

Het blijft maar lekken

Het zou dus zo maar eens zo kunnen zijn dat PlayStation vanaf begin februari eindelijk zelf met informatie naar buiten gaat komen. Want dat wordt door middel van dit soort leaks de laatste tijd door andere al meer dan genoeg gedaan. Zo is de backwards compatibility van games, het kunnen gebruiken van de PlayStation 5 controller bij de PlayStation 4 en nog veel meer al gelekt. Zodra PlayStation zelf met aankondigingen zal gaan komen, zal het lekken ook gaan verminderen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch