Menu Premium

PlayStation 4 is de naam van de nieuwe PlayStation console

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kop is eraf! Wat nou PlayStation Orbis? Wat nou The New PlayStation of gewoon PlayStation? De trend wordt gewoon voortgezet met de next-gen PlayStation! PlayStation 4 is de naam van de nieuwe PlayStation console.

De naam van de nieuwe PlayStation console is niet erg fantasievol, maar wel lekker vertrouwd en misschien wel de meest logische. Het gaat tegen de verwachtingen in dat PlayStation Orbis (cirkel) de nieuwe naam zou zijn die mooi zou samengaan met Vita (leven) en zo vertaalt de cirkel des levens zou betekenen. Het zou een symbiose tussen de twee Sony consoles benadrukken. Tevens gaat het tegen de geruchten dat de toevoeging van de ‘4’ zou zorgen voor een nogal macabere naam in Japan, waar ‘4’ fonetisch vertaald ‘dood’ betekent, blijft Sony lekker conservatief.

Er staan ons ongetwijfeld voor de hand liggende associaties met betrekking tot de toekomst van de nieuwe console te wachten staan. De Playstation 4 wordt momenteel onthuld als de nog te verschijnen nieuwe console voor naast de televisie. Schakel gauw in op de livestream als je het live wilt meekrijgen!

PlayStation 4 is de naam van de nieuwe PlayStation console

PlayStation 4 is de naam van de nieuwe PlayStation console

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch