Menu Premium

PlayStation 3 exclusieve Far Cry 3 DLC verschijnt op 15 januari

Gamekings Redactie 11/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedere blockbuster wordt als een kindje beschouwd door zijn uitgever en elk kindje moet zo nu en dan worden bijgevoerd. Ubisoft vindt dat de tijd er rijp voor is en maakte bekend dat de PlayStation 3 exclusieve Far Cry 3 DLC verschijnt op 15 januari. Hoewel vele gamers nog volop op het tropische eiland liggen te baggeren, zijn er toch al genoeg gamers rustig aan het genieten van zon, zee en strand. Nou, kom van  je luie stoel af of gooi je huidige bezigheid neer, want deze DLC is goed voor veel actie.

De ‘High Tides’ DLC breit onder andere een eind aan het co-op verhaal van Far Cry 3. Het co-op verhaal is met vier personen te spelen en bevat een heel eigen verhaal. De DLC voegt twee nieuwe missies aan de huidige zes toe. Die twee missies zijn: ‘Jailbreak’ en ‘Redemption’. Voor de mensen die de co-op modus nog niet hebben ontdekt: de co-op gaat over vier medewerkers op een schip. Het schip waarop zij werkten werd plotseling door de corrupte kapitein verkocht. De mensen die zaten te genieten van hun cruise worden verhandeld aan ene ‘Hoyt’. Leonard, Tisha, Mikhail en Callum verzamelen hun moed bijeen en vechten terug. Zo ontplooit zich een episch verhaal. De rest moet je zelf maar uitzoeken!

Aan de mensen die Far Cry 3 puur voor de single-player spelen is ook gedacht. De DLC bevat een aantal nieuwe missies voor de single-player. Inhoudelijk is over deze missies niets bekend.

Zoals je al had kunnen lezen verschijnt de DLC op 15 januari. Deze is, zoals je ook al had kunnen lezen, exclusief voor de PlayStation 3 bezitters te downloaden. Xbox 360 en PC bezitters zullen wel teleurgesteld zijn, maar er zal binnenkort vast en zeker ook wel iets voor jullie verschijnen. De PlayStation 3 bezitters zijn echter wel echte geluksvogels, want de DLC staat aanstaande dinsdag voor noppes op hen te wachten. Heb jij de co-op van Far Cry 3 gespeeld? En wat verwacht je van de DLC?

PlayStation 3 exclusieve Far Cry 3 DLC verschijnt op 15 januari

PlayStation 3 exclusieve Far Cry 3 DLC verschijnt op 15 januari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch